Koelen en verwarmen in één

Over Bart Vanderstraeten BV

U kan bij ons terecht voor het leveren, plaatsen, onderhouden en herstellen van uw airconditioning en warmtepomp systemen. Bart Vanderstraeten BV kwam er in 2005 na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in de sector van de klimatisatie. Om de toenemende activiteiten verder te kunnen ontplooien werd in Oudenaarde een ruim magazijn gebouwd, waar we sinds 2008 ook gevestigd zijn.

Sinds januari 2009 is het bedrijf koeltechnische gecertificeerd. De koeltechnici behaalden in februari 2009 het attest van bekwaamheid in de koeltechniek. Kortom, kwaliteit, onberispelijke afwerking en oplevering binnen de afgesproken termijn staan garant voor een installatie door ons geplaatst.

meer over Bart Vanderstraeten BVBA

Airconditioning

Airconditioning

Airconditioning met lucht / lucht warmtepomp - koeling en verwarming in één installatie

Met hun stijlvolle airco binnenunits en uitgebreide keuze aan modellen en besturingen, bieden de lucht/lucht warmtepompen comfortabele, energiezuinige oplossingen voor uw woonkamer, slaapkamer, kantoor, winkelruimte, ...

Ontdek onze airco systemen

Warmtepompen

Warmtepompen lucht - water

Een warmtepomp is een zuinig en milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele verwarmingsketel of aardgasaansluiting. De werking van de warmtepomp zorgt er zelfs voor dat vier vijfde van de warmte die geproduceerd wordt volledig gratis is! De warmte die via de warmtepomp vrijkomt, kan gebruikt worden voor de centrale verwarming, de productie van warm water en zelfs voor de verwarming van het zwembad. 

Ontdek onze warmtepompen

Enkele referenties